לפרסום חייגו: 050-5788255

מ.א שדות נגב בהעוטף

שדות נגב

שר החינוך יואב גלנט הגיע לחנוכת הגן הטכנולוגי בשדות נגב

אמש הגיע שר החינוך יואב גלנט לחגוג את חנוכת הגן הטכונלוגי במועצה האזורית שדות נגב. באירוע השתתפו גם מנהלי מחוז דרום, נציגי קרן היסוד ונבחרת האסטרונומיה של שדות נגב. ראש המועצה: "במהלך חנוכת הגן, ציין שר החינוך ששדות נגב ומוסדות החינוך בה נהפכו לשם דבר ברחבי הארץ. צוות המורים, הגננות והחינוך אשר משקיעים רבות בחינוך הדור הבא נותן את אותותיו. הפלנטריום שנחנך יהיה בית ללימודי אסטרונומיה ומדע לא רק בשדות נגב אלא בכל ישראל" (צילום: דוברות המועצה)

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

צליל דיבקר

בת 29, נשואה + כלב, בעלת תואר ראשון בתקשורת ממכללת ספיר. נולדתי וגדלתי בקיבוץ בארי. כיום מתגוררת בנתיבות.

אמש (שני) הגיע שר החינוך יואב גלנט לחגוג את חנוכת הגן הטכונלוגי במועצה האזורית שדות נגב. באירוע השתתפו גם מנהלי מחוז דרום, נציגי קרן היסוד ונבחרת האסטרונומיה של שדות נגב. הגן הוקם הודות לתרומתם הנדיבה של קהילת היהודים בריו דה - ז'נרו.

תמיר עידאן, ראש המועצה: "במהלך חנוכת הגן, ציין שר החינוך ששדות נגב ומוסדות החינוך בה נהפכו לשם דבר ברחבי הארץ. צוות המורים, הגננות והחינוך אשר משקיעים רבות בחינוך הדור הבא נותן את אותותיו. הפלנטריום שנחנך יהיה בית ללימודי אסטרונומיה ומדע לא רק בשדות נגב אלא בכל ישראל. בנוסף, ציין השר שיעשה הכל במטרה להוציא אל הפועל את בניית הישוב החדש שהוא היה בין מתכנניו כשר השיכון, והוא רואה זאת כמשימה לאומית שיש לסיימה ולהוציאה אל הפועל. הקמת היישוב החדש חשובה ברמה הלאומית ביטחונית ולמעשה מהווה עוד ניצחון שלנו על פי אויבנו".

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: