לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכונים ליום העצמאות - באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי Taste The Best

שלושה מתכונים לבשר על האש לכבוד יום העצמאות. המתכונים באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי – TASTE THE BEST מאת השף: יוסי חנוכה

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת העוטף

haotef@gmail.com

www.haotef.co.il

מתכונים מאת קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

שיפודי אנטריקוט במרינדת יין אדום ופירות יער

מצרכים: נתח אנטריקוט אירופי חתוך לקוביות.

למרינדה:

2 כוסות יין אדום

100 גרם סוכר חום

30 גרם פלפל שאטה טחון

15 גרם כמון,

200 גרם פירות יער

כוס מים

אופן ההכנה: להכניס את כל מרכיבי המרינדה לסיר ולצמצם במשך 10 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב. להוריד מהאש ולטחון. את הבלילה לסנן דרך שינואה (מסננת נירוסטה) לקרר במשך 4 שעות את הרוטב שנשאר, להניח את הבשר בתוכו למשך לילה. לשפד ולצלות על המנגל, במרחק של כ-20 ס"מ מהאש, 3דק' מכל הצדדים (למידת עשייה "מדיום")

סטייק פילה בקר ברוטב יין

מצרכים:

לבשר – קילו פילה בקר אירופי טרי

למרינדה:

3 כוסות יין אדום

כף סוכר חום

20 גרם פלפל שאטה טחון

20 גרם כמון

צרור נענע קצוצה

אופן ההכנה: לבשל את מרכיבי המרינדה על אש נמוכה כרבע שעה, לטחון ולסנן דרך שינואה. (מסננת נירוסטה) לקרר במשך 4 שעות את הרוטב שנשאר, להניח את הבשר בתוכו למשך לילהלשפד ולצלות על המנגל, במרחק של כ-20 ס"מ מהאש,3 דק' מכל הצדדים (למידת עשייה "מדיום")

סינטה בסנגון אסייתי

מצרכים:

קילו נתח סינטה אירופי טרי

למרינדה:

2 פחיות קרם קוקוסס

2 גבעולי למון גראס - לבקוע את השורש

זר נענע קצוצה

צרור כוסברה קצוצה

כף קרם קארי ירוק

כף סוכר חום

כף צ'ילי מתוק

אופן ההכנה: לבשל את מרכיבי המרינדה על אש נמוכה למשך 15 דקות. לסנן (אין צורך לטחון) דרך שינואה (מסננת נירוסטה) לקרר במשך 4 שעות את הרוטב שנשאר, להניח את הבשר בתוכו למשך לילה. לשפד ולצלות על המנגל, במרחק של כ-20 ס"מ מהאש, 3 דק' מכל הצדדים (למידת עשייה "מדיום")

המתכונים באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

למתכונים נוספים בסדרה:

צלעות בקר - כשר לפסח

פילה בקר עם גראטין ושומר - כשר לפסח

בלנקט עגל חלב

טטאקי פילה בקר

גולש הונגרי

פילה בקר ופירה

ארטישוק ממולא בשר

לחמאג'ון טורקי

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: