לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכון: שיפודי עגל עם לימון - באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי

הילדים חוזרים לשגרת לימודים, ואנו ההורים שוב מנסים להיות מקוריים ולהכין להם ארוחת צהריים מהירה להכנה, משביעה וטעימה. במיוחד עבורכם - מתכון קל ופשוט להכנה של שיפודי עגל עם לימון. מתכון וצילום באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת העוטף

haotef@gmail.com

www.haotef.co.il

הילדים חוזרים לשגרת לימודים, ואנו ההורים שוב מנסים להיות מקוריים ולהכין להם ארוחת צהריים מהירה להכנה, משביעה וטעימה. במיוחד עבורכם - מתכון קל ופשוט להכנה של שיפודי עגל עם לימון. באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THR BEST. 

זמן הכנה - 10 דקות

זמן בישול - 17 דקות

רכיבים עבור 4 מנות:

600 גרם בשר עגל אירופאי טרי

2 בצלים

2 קישואים

2 כפות שמן זית

2 ענפים של טימין טרי

מיץ מלימון אחד

מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  • חותכים את הבשר לכ – 24 קוביות בגודל אחיד

  • מקלפים את הבצלים וחותכים כל אחד לרבעים.

  • מקלפים את הקישואים וחותכים לשמונה חלקים.

  • משפדים לסירוגין את קוביות הבשר, קישואים ובצל על שיפודי עץ (עדיף להניח את החלקים הגדולים בקצוות).

  • מערבבים בקערה שמן זית, מיץ הלימון וקליפת לימון מגוררת ועלי התימין.

  • יוצקים את המרינדה על השיפודים.

  • מניחים למשך 30 דקות במקרר.

  • צולים על מחבת פסים והופכים את שיפודים מספר פעמים במהלך הצלייה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

  • מומלץ להגיש לצד תבשיל אורז או סלט ירוק.

המתכון באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

למתכונים נוספים בסדרה:

תבשיל קדרה עם ירקות שורש

 ביף בורגניון ברוטב יין

מוקפץ אסייאתי

מתכוני "על האש" ליום העצמאות

צלעות בקר - כשר לפסח

פילה בקר עם גראטין ושומר - כשר לפסח

בלנקט עגל חלב

טטאקי פילה בקר

גולש הונגרי

פילה בקר ופירה

ארטישוק ממולא בשר

לחמאג'ון טורקי

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: