לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכון: מוקפץ אסייאתי, באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי

מה נאכל השבוע? התלמידים חזרו לשגרת לימודים (לבינתיים). אחת המנות האהובות במיוחד על ילדים ובני נוער היא מנה מוקפצת בסגנון אסיאתי. הנה מתכון. בתיאבון! קרדיט מתכון ותמונה באדיבות שף יוסי חנוכה - קמפיין הבשר של האיחוד האירופי Taste The Best

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

צליל דיבקר

בת 29, נשואה + כלב, בעלת תואר ראשון בתקשורת ממכללת ספיר. נולדתי וגדלתי בקיבוץ בארי. כיום מתגוררת בנתיבות.

מתכון מאת קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

מה נאכל השבוע? התלמידים חזרו לשגרת לימודים (לבינתיים) אחת המנות האהובות במיוחד על ילדים ובני נוער היא מנה מוקפצת בסגנון אסיאתי. הנה מתכון. בתיאבון!

מצרכים:

  • 2 פלפלים (אדומים, כתומים, ירוקים, צהובים)

  • 1 כרוב לבן

  • 2 גזרים

  • 1 סלרי

  • 1 קופסת שימורים תירס

  • 2 בצלים סגולים

  • 50 מ"ל שמן

  • 9 כפות סוכר

  • 100 מ"ל צ'ילי מתוק

  • 50 מ"ל רוטב סויה

  • 50 מ"ל רוטב טריאקי

  • 250 גרם בשר סינטה אירופי טרי חתוך לרצועות

אופן ההכנה:

חותכים את הפלפלים לרצועות, קוצצים את הכרוב, קולפים את הגזרים וחותכים לגפרורים, את הסלרי חותכים לעיגולים, בצלים – קוצצים דק, מסננים את התירס וחותכים את הבשר לרצועות.

מחממים שמן במחבת, מניחים את רצועות הבשר על מחבת רותח על מנת "לסגור את הבשר" ומוציאים מהמחבת, מכניסים את הבצל והגזר ומביאים לריכוך. לאחר מכן מכניסים את כל הירקות ומביאים לריכוך. כשהירקות רכים מוסיפים את הבשר והרטבים. מקפיצים עד לצמצום כל הנוזלים.

בתיאבון!

המתכון באדיבות שף יוסי חנוכה - קמפיין הבשר של האיחוד האירופי Taste The Best

למתכונים נוספים בסדרה:

מתכוני "על האש" ליום העצמאות

צלעות בקר - כשר לפסח

פילה בקר עם גראטין ושומר - כשר לפסח

בלנקט עגל חלב

טטאקי פילה בקר

גולש הונגרי

פילה בקר ופירה

ארטישוק ממולא בשר

לחמאג'ון טורקי

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: