לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכון מהיר וקל הכנה: גולש הונגרי, באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי

כמדי פעם, נצרף עבורכם מתכונים קלים להכנה, בריאים ומהירים. והפעם: גולש הונגרי, מתכון המתאים מאד לסופי השבוע הגשומים (מתכון וצילום: באדיבות שף יוסי חנוכה - קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST)

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת העוטף

haotef@gmail.com

www.haotef.co.il

מתכון מאת שף יוסי חנוכה -  קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

לכבוד תחילת החורף, אנו מגישים לכם מתכון מחמם ומזין במיוחד - גולש הונגרי!

המתכון באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי Taste The Best ונוצר ע"י שף יוסי חנוכה

מצרכים:
    • 1 ק"ג בשר עגל (צלעות)
    • 3 פלפלים אדום מתוק
    • 1 קופסת שימורים של גרגירי חומוס מבושלים.
    • 4 בצלים סגולים
    • 1 כרפס
    • 5 תפוחי אדמה
    • 1 קופסא קוביות עגבניות
    • 100 גרם סוכר
    • 100 גרם מלח
    • 50 גרם כמון
    • 50 גרם פלפל לבן טחון
    • 2 ליטר מים
    • 100 מ"ל שמן

אופן ההכנה:
    1. מרתיחים את המים, מוסיפים את הבשר ומבשלים כשעתיים על אש גבוהה.
    2. מפעם לפעם עושים כיפוי להוצאת הקצף (מסירים את הקצף בעזרת מצקת או כף גדולה)
    3. חותכים את הירקות לקוביות גדולות.
    4. שופכים את השמן לסיר נפרד ולאחר מכן את הירקות ומביאים להזהבה.
    5. מוסיפים את קוביות העגבניות, הרסק והסוכר ולאחר מכן את התבלינים.
    6. מוזגים מסיר הבשר את הבשר ואת הנוזלים ויוצקים על הירקות בסיר השני עד לכיסוי התבשיל בנוזל. 
    7. מבשלים על אש נמוכה עוד כחצי שעה, מוסיפים את גרגירי החומוס לאחר שמסננים אותם מהמים.
    8. מבשלים עוד כ-5 דק' ומורידים מהאש.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: