לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכון למוצאי תשעה באב - באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי

מתכון המתאים מאד לארוחת שבירת הצום, באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST. והפעם: תבשיל קדרה עם ירקות שורש. מתכון וצילום באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

צליל דיבקר

בת 29, נשואה + כלב, בעלת תואר ראשון בתקשורת ממכללת ספיר. נולדתי וגדלתי בקיבוץ בארי. כיום מתגוררת בנתיבות.

מתכון המתאים מאד לארוחת שבירת הצום, באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THR BEST. והפעם: תבשיל קדרה עם ירקות שורש.

מצרכים:

1 נתח שריר הזרוע (מספר 8) אירופי טרי.

1 בקבוק יין אדום חצי יבש.

5 עלי דפנה.

10 עלי טימין יבשים.

50 גרם פלפל שחור גרוס.

4 כפות חרדל דיז'ון גרגירים.

ירקות חתוכים לקוביות גדולות:

5 גזרים.

1 כרישה.

2 בצל לבן.

2 בצל סגול.

1 בטטה.

100 גרם סוכר חום.

4 כפות רסק עגבניות.

4 ליטר מים.

1 כוס שמן.

אופן ההכנה:

למרוח בשר בתערובת של חרדל, סוכר חום, טימין ופלפל שחור ולהכניס למקרר לשעה.

לחמם שמן בסיר ולסגור את הבשר מכל כיוון של הנתח ולהוציא מהסיר.

להניח באותו הסיר את הירקות בלבד לבטטה ולהשחים.

להוסיף את עלי הדפנה והרסק ולערבב עד שהרסק ידבק לתחתית הסיר .

להוסיף את היין ולערבב עד להורדת משקע ואז להביא לרתיחה.

לאחר הרתיחה להוסיף מים ולהביא לרתיחה בשנית.

להוסיף את הבשר לבישול של 3 שעות על אש נמוכה.

בחצי שעה אחרונה יש להוסיף את קוביות הבטטה.

בתיאבון!

המתכון והתמונה באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST.

למתכונים נוספים בסדרה:

 ביף בורגניון ברוטב יין

מוקפץ אסייאתי

מתכוני "על האש" ליום העצמאות

צלעות בקר - כשר לפסח

פילה בקר עם גראטין ושומר - כשר לפסח

בלנקט עגל חלב

טטאקי פילה בקר

גולש הונגרי

פילה בקר ופירה

ארטישוק ממולא בשר

לחמאג'ון טורקי

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: