לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכון: טארט טאטן של בקר וירקות, באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי

לקראת סוף השבוע הגשום, הנה מתכון לארוחה מפנקת שכיף להכין ולאכול - טארט טאטן של בקר וירקות. המתכון באדיבות קמפיין Taste The Best

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

צליל דיבקר

בת 29, נשואה + כלב, בעלת תואר ראשון בתקשורת ממכללת ספיר. נולדתי וגדלתי בקיבוץ בארי. כיום מתגוררת בנתיבות.

מתכון מאת קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

טארט טאטן של בקר וירקות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול: 15 דקות

מרכיבים עבור 4 מנות
500 גרם כתף בקר אירופי טרי
250  גרם בצק פריך מלוח
200  גרם גזר
50  גרם בצל
 200 גרם כרישה
200  גרם לפת (קטנות)
חוט זעפרן
כפית סוכר, מלח ופלפל

אופן ההכנה
מחממים את התנור ל 180 מעלות.
פורסים את הבקר לפרוסות דקות.
צורבים על מחבת במשך 15 דקות עם מעט שמן.
שוטפים ומקלפים את הירקות.
חותכים את הגזרים והכרישה לחתיכות גדולות, את הלפתות לרבעים ואת הבצל לפרוסות.
מאדים את הירקות על מחבת גדולה עם מעט שמן במשך 10 דקות ומתבלים במלח ופלפל.
משרים את חוט הזעפרן במעט מים חמים עם כפית סוכר ונותנים לו "להיפתח"
בתבנית עגולה, מפזרים את הירקות ואת נתחי הבשר בצורה שווה ויוצקים את הזעפרן מעל.
מרדדים את הבצק  ויוצרים ממנו עיגול בקוטר התבנית.
מכסים את הבקר והירקות בעיגול שיצרתם מהבצק.
אופים בחום של 180 מעלות, למשך 30 דקות.
מוציאים מהתנור והופכים את הטראט על צלחת גדולה.
מגישים. בתיאבון!

המתכון באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

למתכונים נוספים בסדרה:

בלנקט עגל חלב

טטאקי פילה בקר

גולש הונגרי

פילה בקר ופירה

ארטישוק ממולא בשר

לחמאג'ון טורקי

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: