לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכון חגיגי ובעלות של עד 100 ש"ח עבור 4 סועדים - באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי

מתכון חגיגי וטעים במיוחד באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THR BEST ברוח התקופה - עלות המצרכים לא עולה על 100 ₪ עבור 4 סועדים. והפעם בתפריט: ביף בורגניון ברוטב יין. מתכון וצילום באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת העוטף

haotef@gmail.com

www.haotef.co.il

מתכון חגיגי וטעים במיוחד באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THR BEST ברוח התקופה. עלות המצרכים לא עולה על 100 ₪ עבור 4 סועדים - ביף בורגניון ברוטב יין.

מצרכים עבור ארבעה סועדים

1 שריר בקר אירופי טרי חתוך לקוביות גדולות.

3 כוסות יין אדום חצי יבש.

3 גזרים חתוכים ל 6.

2 כוסות שמן זית.

שורש פטרוזיליה חתוך ל 6.

שורש סלרי חתוך ל 6.

בצל סגול חתוך ל 6.

סוכר חום.

ראס אל חנות.

טימין.

מלח.

פטריות שמפניון חתוכים ל 1/2.

רסק עגבניות.

שום טרי.

1 ליטר מים.

אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים שמן זית וסוגרים את הבשר, לאחר סגירה מוציאים את הבשר .

מכניסים שום, פטריות, ירקות שורש ובצל ומביאים להשחמה.

מוסיפים את הבשר ומערבבים.

מוסיפים את רסק העגבניות ואת יתר המצרכים ומערבבים.

מוסיפים 1 ליטר מים.

מבשלים על להבה נמוכה למשך 4 שעות.

המתכון באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

למתכונים נוספים בסדרה:

מוקפץ אסייאתי

מתכוני "על האש" ליום העצמאות

צלעות בקר - כשר לפסח

פילה בקר עם גראטין ושומר - כשר לפסח

בלנקט עגל חלב

טטאקי פילה בקר

גולש הונגרי

פילה בקר ופירה

ארטישוק ממולא בשר

לחמאג'ון טורקי

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: