לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכון ב-5 דקות: לחמאג'ון טורקי - באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי

חופשת הקיץ לתלמידי בתי הספר היסודיים בעיצומה. הימים ארוכים ושעות הארוחות של הילדים משתנות. הנה מתכון להכנה תוך 5 דקות שיכול להתאים כחטיף עשיר בברזל בין הארוחות (צילום: באדיבות שף יוסי חנוכה - קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST)

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת העוטף

haotef@gmail.com

www.haotef.co.il

לחמאג'ון טורקי

מצרכים:

  • 1 בצק עלים טורקי
  • ½ ק"ג בשר צלעות אירופאי טרי טחון (עם שומן)
  • 2 בצלים סגולים
  • 2  פלפלים מתוקים
  • 1 צרור כוסברה
  • 30 מ"ל שמן
  • 20 גרם מלח
  • 30 גרם פלפל שחור טחון
  • 30 גרם כמון
  • 100 גרם ממרח פלפלים
  • 30 גרם פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

  1. לקצוץ את הבצלים, הפלפלים והכוסברה.
  2. לחמם שמן במחבת ולהוסיף את הבצל, הפלפלים ואת הבשר הטחון.  משחימים עם כל התבלינים ואז מניחים בצד להתקרר.
  3. מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית.  אופים כ-25 דקות בחום 180 מעלות.
  4. לאחר הוצאת הבצק מהתנור מורחים שכבה של  ממרח פלפלים ומעל מוזגים את הבשר והתערובת  וגם את הכוסברה הקצוצה.  מכניסים לתנור לעוד 15 דק'.

בתיאבון!

קרדיט מתכון ותמונה: באדיבות שף יוסי חנוכה -  קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: