לפרסום חייגו: 050-5788255

קהילה בהעוטף

כתבות עומק מורחבות וכתבות מגזין

מתכון חגיגי לראש השנה - באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי

לכבוד ערב ראש השנה שחל היום, המלצה למנה ייחודית שאף ארוחת חג לא שלמה בלעדיה - בשר עגל ממולא בפירות יבשים על מצע אורז. מתכון וצילום באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

מערכת העוטף

haotef@gmail.com

www.haotef.co.il

באדיבות שף יוסי חנוכה, קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

מצרכים:

1 קילו סינטה עגל אירופי טרי.

1 קילו אורז.

מצרכים למלית:

50 גרם צימוקים כהים, בהירים.

50 גרם חמוציות.

50 גרם שזיפים יבשים.

50 גרם תאנים מיובשות.

50 גרם משמשים מיובשים.

1 בקבוק יין.

100 גרם סוכר.

1/2 ליטר מים.

אופן הכנת המלית:

מניחים את כל המרכיבים בסיר ומבשלים על אש נמוכה עד קבלת סמיכות רצויה – במשך כ-40 דקות ומניחים למלית להתקרר.

אופן הכנת הבשר:

פורסים את הסינטה לרוחב (שטוח) מניחים על ניילון נצמד ומכסים עם ניילון נוסף, דופקים בעזרת פטיש שניצל עד להשטחה.

מרימים את השקית ממלאים את הבשר וסוגרים כמו רולדה.

מניילנים את הרולדה בערת ניילון נצמד ועוטפים כמו סוכריה ללא אויר בתוכה, מכסים בנייר כסף.

לוקחים תבנית תנור, ממלאים 4 כוסות מים, מכניסים את הרולדה ואופים בחום 160 מעלות כשעה.

יש להפוך את הבשר מידי פעם על מנת למנוע התייבשות שלו.

אופן הכנת האורז:

שוטפים אורז ומסננים, מטגנים עד שמשתנה הצבע ומוסיפים מלח לפי הטעם.

מוסיפים מים עפ"י יחס של 1 כוס אורז ו 1.5 כוסות מים רותחים.

מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה ל 20 דקות.

ב 5 דקות האחרונות יש להוסיף עוד 1.5 כוסות מים רותחים.

בסיום הבישול אין לפתוח את הסיר, אלא רק לאחר 10 דקות נוספות.

הגשה:

מוזגים את חתיכות הבשר על גבי האורז ומעטרים בגרעיני רימונים. בתיאבון!

המתכון באדיבות שף יוסי חנוכה, קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST

למתכונים נוספים בסדרה:

שיפודי עגל עם לימון

תבשיל קדרה עם ירקות שורש

 ביף בורגניון ברוטב יין

מוקפץ אסייאתי

מתכוני "על האש" ליום העצמאות

צלעות בקר - כשר לפסח

פילה בקר עם גראטין ושומר - כשר לפסח

בלנקט עגל חלב

טטאקי פילה בקר

גולש הונגרי

פילה בקר ופירה

ארטישוק ממולא בשר

לחמאג'ון טורקי

קציצות בקר ברוטב עגבניות

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: