אירוע ספארי תרבות ייחודי מסוגו התקיים בשבוע שעבר באשכול
הברקה יצירתית של מנהלת התרבות במועצה האזורית אשכול התגשמה בשבוע שעבר, וסיפקה את אחד האירועים המיוחדים והשמחים שהיו במועצה - ספארי התרבות. כ-200 רכבים נסעו לאורך מסלול 'הספארי' שהוכן במיוחד, ולכל אורכו אירועי ומופעי תרבות, אמני רחוב, מופעים קהילתיים ועוד (צילום: דוברות המועצה)
פורסם בתאריך:
הברקה יצירתית של מנהלת התרבות במועצה האזורית אשכול, ליטל אמסלם, התגשמה בשבוע שעבר, וסיפקה את אחד האירועים המיוחדים והשמחים שהיו במועצה - ספארי התרבות. כ-200 רכבים נסעו לאורך מסלול 'הספארי' שהוכן במיוחד, ולכל אורכו אירועי ומופעי תרבות, אמני רחוב, מופעים קהילתיים ועוד.
גדי ירקוני, ראש המועצה: "כשליטל ניגשה אלי לפני כחודש והציגה לי את הרעיון והתוכנית יחד עם מיכל עוזיהו, מנהלת 'זה פה', לא היה לי ספק. האמנתי ברעיון וביכולת המקומית שלנו להפיק אותו ולכן הקצתי לכך תקציב. קיבלנו פידבקים נהדרים על האירוע שרומם את הרוח אחרי תקופה מאתגרת".
תגובות
כתבות אחרונות במ.א אשכול
זוכרים את רצח רבין באשכול בשיתוף עם הנוער העובד והלומד
מועצה אזורית אשכול - קבינט הקורונה אישר את השלב הראשון בהקלות על הסגר שיכנסו לתוקף ביום א׳ הקרוב (18
ערכות הפתעה חולקו לילדים ונוער באשכול שנמצאים בימים אלו בבידוד
במועצת אשכול יצאו ביוזמה ייחודית לתמיכה וחיזוק העסקים במועצה

