לפרסום חייגו: 072-3938700

אנשים ועסקים בהעוטף

אנשים ועסקים

מבשלות באהבה: האימא והבת שגייסו את כל המשפחה לטובת העסק

את קייטרינג "ניחוחות הטעם" פתחו גלית הלוי ולינוי ארסלן, אם ובתה, לפני קצת יותר משנה. את היחס הקרוב והחום המשפחתי הן מכניסות באהבה לתוך הבישולים שלהן

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

צליל דיבקר

בת 27, נשואה + כלב,תואר ראשון בתקשורת ממכללת ספיר. נולדה וגדלה בקיבוץ בארי. כיום מתגוררת בנתיבות.

גלית הלוי ולינוי ארסלן הן אימא ובת שמפעילות כבר מעל לשנה עסק של בישול ביתי. בקייטרינג "ניחוחות הטעם" עובדות בעיקר גלית, שהיא הטבחית הראשית והלב של העסק, ולינוי בתה שעובדת כמנהלת הקייטרינג, אחראית על שיווק ופרסום, וגם עוזרת לאימה בבישולים. 

"תמיד רצינו לפתוח מקום משלנו, אבל לאימא שלי לא היה ממש ביטחון", מספרת לינוי. כשעזבה גלית את עבודתה האחרונה והחליטה לצאת לתקופת מנוחה, לינוי בדיוק יצאה לחופשת לידה, "לא רציתי לשים את התינוקת הקטנה במעון, וכך עלה הרעיון לצאת לדרך ולהקים קייטרינג משלנו".

לינוי מספרת שעוד לפני שהתחילו להקים את הקייטרינג עצמו, המטבח עדיין לא היה בנוי והמצרכים עדיין לא נקנו, התחילו לפרסם ולשווק את העסק שעתיד להיפתח, "התחלנו לפרסם את כל האוכל של אימא שלי ואת מה שאנחנו מכינות, והטלפונים לא הפסיקו לצלצל מאנשים שמכירים את אימא שלי ואת האוכל שלנו. פירגנו לנו שאנחנו פותחות עסק רציני, וזה נתן לנו את הכוח והידע שיש לכך ביקוש". הבנות רתמו את בני המשפחה לעסק, כאשר בעלה של לינוי היה אחראי על בניית המטבח, ואילו גם הוא וגם אביה עוזרים בקניות של הציוד ובמשלוחים ללקוחות.

הקייטרינג ממוקם במושב תלמי ביל"ו ויש לערוך הזמנות מראש, אולם לינוי מזמינה את כל מי שמעוניין להגיע ולהתרשם מהמקום. "בקרוב אנו עתידות לפתוח מסעדה בנתיבות, כנראה לאחר פסח", היא מספרת ומוסיפה כי במסעדה יהיה אפשר לשבת ולאכול את המטעמים שהן מכינות, וגם לקחת לדרך, "זו תהיה מסעדת אוכל ביתי. אנחנו עובדים על זה כרגע ובקרוב היא תצא לפועל".

לכרטיס העסק של קייטרינג "ניחוחות הטעם" באינדקס העסקים "העוטף": לחצו כאן

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: